Libertate, independență, solidaritate sindicală

Arhivele

Stimaţi colegi!

stiati-ca-ziua-mondiala-a-postei

Tradițional, la 9 octombrie, comunitatea poștală internațională marchează anual Ziua Poștei, remarcînd prin aceasta importanța serviciilor poștale și a activității celor care lucrează în acest domeniu. În Republica Moldova această zi este marcată și ca Ziua profesională a lucrătorului poștal.
Cu această ocazie deosebită, îmi exprim respectul și gratitudinea pentru munca Dumneavoastră, și apreciez mult profesionalismul și devotamentul în activitatea de zi cu zi.
Vă adresez mulțumiri tuturor angajaților Î.S. ”Poșta Moldovei”, pentru abnegația, dăruirea și munca asiduă pe care o depuneți zilnic, aducînd în casele oamenilor bucuria comunicării și așteptărilor împlinite.
Vă doresc multă sănătate, prosperitate, zile senine, realizări pe potriva speranțelor, liniște și căldură în căminele familiale.

Cu mult respect de Dumneavoastră,
Peşedintele FSCM, Ion Pîrgaru

Organizațiile sindicale membre ale FSCM au marcat Ziua Internațională a muncii decente

colaj_munca_decenta_ASP 1

Anual, la 7 octombrie se marchează Ziua Internațională a Muncii Decente. Genericul acestei zile în anul 2021 a fost  ”Locuri de muncă echitabile”.
La inițiativa Federației Sindicatelor din Comunicații, organizațiile  sindicale membre au desfășurat diverse activități în acest scop.
Comitetele sindicale ale SA ”Moldtelecom” din Chișinău și din Glodeni, Centrul de Poștă din Călărași, au organizat flashmob-uri prin care au promovat conceptul de ”Munca decentă” -  drept o muncă productivă și corect remunerată.

La multi ani sărbătoriților din luna octombrie

crizantema-8

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova felicită membrii de sindicat care în luna octombrfie își sărbătoresc ziua de naștere. Vă transmitem urări de bine și sănătate, liniște sufleteasca și bucurie. La Mulți Ani!

JUBILIARII  LUNII  OCTOMBRIE  2021       

             02 octombrie
Sanduța Victor Î.S. “Detașamentul de Pază Paramilitară”

În organizația sindicală din cadrul SNMFR a avut loc Adunare de dare de seamă și alegeri

unnamed

Mercuri, 15 septembrie, în organizaţia sindicală din cadrul Serviciului Național de Management al Frecvențelor Radio (SNMFR) s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere și control.
Pe ordinea de zi a adunării sindicale au fost puse în discuție mai multe chestiuni și anume:
-     cu privire la activitatea comitetului sindical pentru anii 2017-2021,

Au fost efectuate totalurile concursului pentru copii ”Impresii din vacanță”

IMG_7813 6

În cadrul ședinței Biroului Executiv din 13 septembrie, curent, au fost efectuate totalurile concursului literar pentru copiii ”Impresii din vacanță”.
La concurs au participat 74 de copii cu vârsta cuprinsă între 6-16 ani ai salariaților-membri de sindicat din ramura Comunicații.
Biroul Executiv al FSCM a hotărât:
Se decernează cu diplomă și se oferă ajutor material învingătorilor:
La categoria de vârstă 11-16 ani: