Libertate, independență, solidaritate sindicală

În cadrul FSCM se desfășoară campania de dare de seamă și alegeri

dsc_0951

La 30 noiembrie, curent în organizația sindicală  din cadrul ÎS ”Combinatul Poligrafic” s-a desfășurat conferința de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere.

Conform ordinii de zi, președintele comitetului sindical, Jana Șvet a prezentat raportul activității comitetului sindical pentru perioada mandatului. Dumneaei a informat delegații prezenți  la conferință despre realizările comitetului sindical, accentuînd că obiectivul de bază a comitetului sindical în perioada de referință,  a fost motivarea apartenenței la sindicat în scopul menținerii membrilor săi, precum și schimbarea mentalității acestora vis-a-vis de rolul sindicatelor la nivel de organizație primară.

Delegații la conferință au ales componența noului comitet sindical, iar cu vot unanim în funcția de președinte a fost realeasă Jana Șveț.

La 1 decembrie 2016 s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri în organizația sindicală din Centrul de Poștă Edineț. La adunare au fost prezenți 57% din numărul total al membrilor de sindicat. Activitatea comitetului sindical pe perioada de raportare a fost apreciată de către delegați cu calificativul ”satisfăcător”.

Varleriu Rusu, președintle comitetului sindical a menționat, că scopul principal al comitetului sindical, a fost consolidrea membrilor de sindicat prin organizarea diverselor activități. Dumnealui a mulțumit întregii echipe cu care a activat în perioada mandatului, administrației Centrului de Poștă Edineț cu care întotdeauna a avut un dialog constructiv  și împreună au găsit soluții la toate problemele apărute și nu în ultimul rînd Federației Sindicatelor din Comunicații pentru sprijinul și aportul adus la fiecare solicitare a comitetului sindical.

Tot în cadrul adunării sindicale, a fost ales  comitetul sindical care este organul executiv între  conferințe și comisia de cenzori – organul de control al organizației primare.

Cu majoritatea voturilor în funcția de președinte al comitetului sindical a fost aleasă Monica Dovbenco.dsc_1018-jpg1dsc_1025-jpg3dsc_1022-jpg2

dsc_0973