Libertate, independență, solidaritate sindicală

Campania de dare de seamă și alegeri în cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații continuă

655C1194

Marți, 27 iulie 2017, în cadrul organizaţiei sindicale din Strășeni S.A. „Moldtelecom” s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri, unde au participat peste 85% din totalul membrilor de sindicat.
Sergiu Trifan, președintele comitetului sindical a prezentat detaliat raportul privid activitatea comitetului sindical pe perioada anilor 2012-2017.  Dumnealui a menționat, că obiectivul de bază al comitetului sindical în perioada mandatului, a fost motivarea apartenenței la sindicat  și consolidarea membrilor organizației sindicale. În cadrul adunării, membrii de sindicat au ales componența  noului comitet sindical și președintele acestuia. Cu majoritatea voturilor, președinte al comitetului sindical a fost ales dl Radu Gaidău.
Prezent la activitate, președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru a mulțumit ex-președintelui comitetului sindical, Sergiu Trifan pentru munca depusă în activitatea sindicală pe perioada mandatului.

 Recent, s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri și în organizația sindicală din SA ”Moldtelecom” Dondușeni. Activitatea comitetului sindical pe perioada de raportare a fost apreciată de către delegați cu calificativul ”satisfăcător”. La funcția de președinte al comitetului sindical a fost reales domnul Serghei Popescu.