Libertate, independență, solidaritate sindicală

Creații vestimentare poștale create și prezentate de salariații, membri de sindicat

IMG_1560

Federația Sindicatelor din Comunicații în comun cu liderii sindicali ai organizațiilor membre și cu susținerea directorilor de filiale, au organizat sîmbătă 23 septembrie un  concurs inedit  cu genericul „Creații vestimentare poștale”.
În cadrul acestui concurs participanții au demonstrat articole vestimentare confecționate  și decorate cu materiale folosite la prestarea serviciilor poștale, cum ar fi: ziare, plicuri, mărci, cutii, hîrtie, bandă adezivă, cărți poștale și altele. Fiecare din ei au descris modelul prezentat printr-o mică istorioară, unii într-un stil mai umoristic, alții într-un mod mai serios.
Un rol deosebit, dar și dificil, în același timp, le-a revenit membrilor juriului. Ei au apreciat cele 15 Centre de Poștă, participante la concurs: Bălți, Briceni, Cahul, Călărăși, Cantemir, Ceadîr-Lunga, Cimișlia, Drochia, Edineț, Ialoveni, Soroca, Ocnița, Rezina, Ștefan Vodă și Taraclia după merite.
La finalul concursului, învingătorii au fost decernați cu Diplome și ajutoare materiale de către Federația Sindicatelor din Comunicații:
Locul I -  Centrul de Poștă Briceni,
Locul II – Centrul de Poștă Edineț,
Locul III – Centrul de Postă Cantemir,
Locul III – Centrul de Poștă Cimișlia.
Toți participanții la concurs au fost menționați cu Diplomă de participare și cadouri.
Președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru a mulțumit tuturor participanților la concurs, președinților comitetelor sindicale și directorilor Centrelor de Poștă  pentru susținerea și aportul adus la realizarea acestei idei creative.IMG_1530IMG_1479IMG_1495IMG_1529IMG_1566