Libertate, independență, solidaritate sindicală

Î.S.„Poșta Moldovei” a deschis încă două oficii poștale

IMG_1827

27 octombrie 2017 – Î.S. „Poșta Moldovei” a deschis încă două oficii poștale moderne la Fălești, în satul Răuțel și satul Catranîc. Deschiderea oficială a avut loc vineri, 27 octombrie în satul Răuțel în Oficiul Poștal MD-5945 și în satul Catranîc Oficiul Poștal MD-5915.IMG_1821

La fel ca și alte oficii poștale, MD-5945 s. Răuțel a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design. Totodată, echipamentul modern cu care a fost dotată instituția va simplifica munca angajaţilor, dar și nemijlocit a clienților. Pentru locuitorii s. Catranîc a fost sărbătoare dublă, pe lângă Hramul satului, care a împlinit 400 de ani de la fondare, s-a deschis în premieră încă un Oficiu Poștal MD-5915. Astfel locuitorii vor putea să beneficieze de serviciile poștei: servicii poștale, încasarea plăților, plata pensiilor, transferuri de bani, eliberarea mijloacelor bănești, etc.

IMG_1838

La eveniment au fost prezenți Directorul General al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas; alături de Președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru; Președintele raionului Fălești, Iraida Bînzari; Directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu; primarul s.Catranîc, Mihail Popovici și primarul s. Răuțel, Tudor Istrati.

IMG_1862