Libertate, independență, solidaritate sindicală

Biroul Executiv al FSCM s-a convocat în prima ședință de după Congres

IMG_2660.jpg1

La 2 martie 2018, Biroul Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații s-a convocat în prima ședință de după Congres. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe chestiuni, cu privire la aprobarea devizului de venituri și cheltuieli pentru anul 2018, executarea bugetului de cheltuieli privind desfășurarea Congresului VI al FSCM și altele.

Un alt subiect discutat a fost, cu privire la organizarea activității Biroului Executiv în realizarea obiectivelor propuse în Strategia FSCM pentru anii 2018-2023, aprobată la Congresul VI din 9 februarie 2018. În acest scop, au fost create cinci comisii de lucru în cadrul Biroului Executiv, care vor activa pe direcțiile principale de activitate ale FSCM, și anual  vor prezenta la ședința Biroului, informația cu privire la planificarea și realizarea activității.

Tot în cadrul ședinței, membrii Biroului Executiv au organizat un flach-mob, prin intermediul căruia și-au arătat susținerea pentru Campania lansată de Consiliul Regional Pan-European (PERC) al Confederației Internaționale a Sindicatelor (ITUC) cu genericul ”Stop violenței bazate pe gen în lumea muncii –  sprijiniți o convenție a Organizației Internaționale a Muncii”.

IMG_2655.jpg1