Libertate, independență, solidaritate sindicală

Creații vestimentare poștale create și prezentate de salariații, membri de sindicat

IMG_4387

Federația Sindicatelor din Comunicații în comun cu liderii sindicali ai organizațiilor membre și cu susținerea directorilor de filiale, au organizat vineri, 12 octombrie, Ediția-II a concursului vestimentar cu genericul „Creații vestimentare poștale”.
În cadrul acestui concurs, participanții sub forma unei defilări-prezentare au demonstrat ținutele vestimentare confecționate și decorate cu materiale utilizate la prestarea serviciilor poștale, cum ar fi: ziare, plicuri, mărci, cutii, hîrtie, bandă adezivă, saci, sfoară din in, cărți poștale și altele.
Fiecare din ei au descris modelul prezentat printr-o mică istorioară, unii într-un stil mai umoristic, alții într-un mod mai serios.
Un rol deosebit, dar și dificil, în același timp, le-a revenit membrilor juriului. Ei au apreciat cele 14 Centre de Poștă, participante la concurs: Anenii Noi, Călărăși, Cantemir, Căușeni, Ceadîr-Lunga, Cimișlia, Comrat, Criuleni, Drochia, Edineț, Florești, Ocnița, Orhei și Strășeni.
La finalul concursului, învingătorii au fost decernați cu Diplome și ajutoare materiale de către Federația Sindicatelor din Comunicații:
Locul I -  Centrul de Poștă Cimișlia,
Locul I – Centrul de Poștă Ocnița,
Locul II – Centrul de Poștă Edineț,
Locul III – Centrul de Postă Cantemir,
Locul III – Centrul de Poștă Anenii Noi.
Toți participanții la concurs au fost menționați cu Diplomă de participare și cadouri.
Președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru a mulțumit tuturor participanților la concurs, președinților comitetelor sindicale și directorilor Centrelor de Poștă  pentru susținerea și aportul adus la realizarea acestei idei creative.IMG_4326IMG_4296IMG_4332IMG_4353IMG_4401IMG_4354IMG_4360IMG_4337