Libertate, independență, solidaritate sindicală

Centrul de Poștă Ocnița a efectuat totalurile concursului cu genericul ,,Cel mai modelat si curat Oficiu Poștal al anului 2018,,

IMG_20181029_103443

În perioada 01.08.2018 – 25.10.2018, Comitetul sindical al Centrului de Poștă Ocnița în comun cu Administrația au desfășurat concursul cu genericul ,,Cel mai modelat si curat Oficiul Poștal  al anului 2018,,.
La concurs au participat toate oficiile postale din cadrul filialei ÎS ”Poșta Moldovei”; CP Ocnița . Principalele criterii ale  concursului au fost:
- amenanjarea locurilor de muncă a poştașilor, - organizarea  locului de muncă a sefului OP,
- starea încăperii,  amenagarea teritoriului pe  langă oficiul postal,
- organizarea activitățiilor de protecție  a muncii salariațiilor, membri de sindicat la locul de muncă și prevenirea riscurilor profesionale.
Toate colectivele oficiilor postale sau implicat foarte activ în desfășurarea acestui concurs, au cerut ajutorul administrației, dar  și cu forțele proprii au organizat  reparatii curente în încăperile oficiilor. Au  amenajat  teritoriile pe lingă oficiile poștale. Au asigurat încăperile  cu informații în domeniul securității și sănătății în muncă, au amenangat  locurile de muncă cu cele necesare.  Au organizat verificarea sistemului electric și iluminarea incaperilor.
Comisia de evaluare a concursului, creată din specialiștii administrației și membrii comitetului sindical, au efectuat  totalizarea rezultatelor concursului  și au scos în evidență învingătorii.
În temeiul Hotărîrii  comune a Comitetului Sindical și Administrației Centrului de Poștă Ocnița din 26.10.2018 (pr.verbal nr. 15), au fost mentionate Oficiile Postale, Naslavcea, Bîrlădeni, Frunze, Lipnic și Calarașeuca cu diplome și cadouri de preț.

Natalia Laiu, președintele comitetului sindical CP OcnițaIMG_20181029_104012