Libertate, independență, solidaritate sindicală

Comitetul sindical al Centrului de Poștă Ocnița s-a plasat pe locul doi la concursul ”Regina sindicalistă 2019”

SAM_8746 (1).jpg1

Comitetul sindical de la CP Ocnița continuă să promoveze apartenența la sindicat prin diferite activități. în a doua parte a lunii martie, membrii organizației sindicale de la CP Ocnița au participat la o masă rotundă cu genericul „Femeia în vizorul sindicatului”, unde au fost prezente 120 de femei sindicaliste din 13 sindicate de ramură din raionul Ocnița. Masa rotundă a fost organizată de reprezentantul CNSM în raionul Ocnița. S-a vorbit  despre realizările Comisiei de Femei a CNSM, despre protejarea și promovarea drepturilor femeilor, menționându-se rolul femeii pentru întreaga omenire. Cel mai interesant a fost concursul „Regina sindicalistă 2019”, la care au participat organizațiile sindicale de ramură din raion, inclusiv de la Centrul de Poștă Ocnița.
Scopul concursului a fost: promovarea feminității, a frumuseții fizice și spirituale a femeii sindicaliste. La concurs au participat șapte reprezentante ale sexului frumos din organizațiile sindicale din raion. Concurentele au dat dovadă de bun simț, de  creativitate, inteligență.
La cele patru probe: „Grație și inteligență”, „Clipa siderală”, „E seară astrală”, „Inteligență”, concurentele au demonstrat cunoștințe despre activitatea sindicală, au dat dovadă de bun simț și umor, de intelect și inteligență, abilități de comunicare și pentru găsirea soluțiilor în situații neprevăzute.
La acest concurs, concurenta de la Centrul de Poștă Ocnița sub nr.1, Victoria Țopa, operator abonare și comercializarea presei, s-a situat pe locul doi, devenind astfel „Viceregina 2019”. Ea a fost distinsă cu medalie și i-a fost înmânat un cadou de preț.

Natalia Laiu, președinta CS CP Ocnița