Libertate, independență, solidaritate sindicală

Stimati colegi!

17Mai_v4

La 17 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale. Cu această ocazie este reiterată importanța globală a posibilităților tehnologiilor informaționale și a comunicațiilor, conștientizarea beneficiilor pe care tehnologiile le pot aduce societății, economiei, medicinei și altor domenii.
În calitate de președinte al Federației Sindicatelor din Comunicații îmi face o deosebită plăcere să vă felicit cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale, sărbătoarea profesională a lucrătorilor din domeniul  telecomunicaţii, să vă urez mult succes în realizarea obiectivelor pe care vi le-aţi propus – de a dezvolta sectorul tehnologiilor informaţionale într-o adevărată industrie, ce ar putea transforma ţara noastră în una competitivă pe pieţele internaţionale.
Îmi exprim gratitudinea pentru munca ce o depuneți cu multă dedicație și vă îndemn să continuați cu același zel spre binele şi bunăstarea cetățenilor noștri.
Vă doresc multă putere de muncă, cutezanţă şi perseverenţă în tot ce faceţi.
Multă sănătate şi bunăstare în familiile Dvs!

Cu deosebit respect,
Ion Pîrgaru, președintele Federației Sindicatelor din Comunicații