Libertate, independență, solidaritate sindicală

Prima promoție a Centrului de Instruire și Perfectare Profesională – Zona Nord a Î.S. ”Poșta Moldovei”

IMG_5614

Primii 16 operatori ai Î.S.”Poșta Moldovei” din Zona de Nord a Republicii au absolvit sîmbătă, 18 mai, cursul de instruire la Centrul de Perfectare Profesională.
Participanţii şi-au aprofundat cunoştinţele în domeniul prestării serviciilor postale calitative, care pe viitor vor fi aplicate în activitatea de zi cu zi în oficiile poștale din Î.S.”Poșta Moldovei”, astfel contribuind la o activitate mai eficientă a acestora. Totodată ei vor transmite și colegilor de breaslă multiplele tehnici și practici însușite în cadrul cursului.
La ceremonia de înmânare a certificatelor au fost prezenți, Ion Pîrgaru, președintele FSCM, Serghei Nastas, director general al ÎS ”Poșta Moldovei”, Vasile Guțu, director CP Bălți, Igor Crihan, administrator al Centrului de Instruire și Perfectare Profesională, specialiști din cadrul Î.S.”Poșta Moldovei” și reprezentanți ai FSCM.
Vă informăm că Î.S. “Poșta Moldovei” a inaugurat la Bălți primul Centru de Instruire și Perfectare Profesională – Zona Nord, direcţia prioritară a căruia este instruirea continuă a angajaţilor întreprinderii.IMG_5564IMG_5594 IMG_5560