Libertate, independență, solidaritate sindicală

Motivarea apartenenței la sindicat, un principiu de bază în activitatea Federației Sindicatelor din Comunicații

IMG_5802.jpg2

Motivarea apartenenței la sindicat este un principiu de bază în activitatea Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) prevăzut în Strategia FSCM pentru aniii 2018-2023. În acest scop, în ultima perioadă  au fost desfășurate mai multe activități.
Recent, la solicitarea comitetului sindical al Centrului de Poștă Florești, Federația Sindicatelor din Comunicații a oferit o bicicletă factorului poștal – Andrei Lefter.Activînd în calitate de  poștaș în oficiul poștal Nicolaevca, domnul Lefter are în deservire satul Ion Vodă, care se află la o distanță de 8 km. Zilnic parcurge acest drum pentru a le aduce oamenilor din sat vești bune și pensia binemeritată.
În temeiul hotărîrii comune a FSCM și a comitetului sindical CP Rîșcani, poștașul a primit o bicicletă pentru a se putea deplasa mai ușor pe terenul de lucru și pentru a-și îndeplini cu demnitate obligațiunile de funcție.
Tot în acest scop, la propunerea comitetului sindical S.A. ”Moldtelecom”  Basarabeasca, FSCM a acordat termosuri pentru salariații care sunt antrenați în activități pe teren.
În viziunea  FSCM, promovarea condițiilor bune de muncă este un factor important pentru sănătatea și  bunăstarea salariaților – membri de sindicat, care ulterior vor aduce plus-valoare entității.IMG_20190715_080940.jpg1IMG_5811