Libertate, independență, solidaritate sindicală

Membrii Biroului Executiv al FSCM s-au întrunit în ședință

IMG_5856.jpg1

Membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au întrunit joi, 22 august, în cadrul unei ședințe ordinare.
La odrinea de zi au fost puse în discuție mai multe chestiuni cu privire la activitatea Federației în comun cu organizațiile sindicale membre și planurile pentru perioada următoare.
Membrii Biroului Executiv au examinat totalurile organizării odihnei de vară a copiilor în sezonul estival 2019.  Domnul Președinte a menționat, că în perioada de vară a anului 2019, au beneficiat de bilete de odihnă în tabere 195 de copii ai salariaților membri de sindicat din ramură – surse alocate din bugetul de stat și 319 de copii, surse alocate din bugetul FSCM.
În cadrul ședinței, membrii Biroului Executiv au pus în discuție și  regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea Ediției XVIII-a  a  Spartachiadei a FSCM. Au fost aprobate și unele modificări la regulament.
Tot în cadrul ședinței a fost examinat și proiectul de lege pentru modificarea Codului muncii al Republicii Moldova nr.154/2003.IMG_5860.jpg2