Libertate, independență, solidaritate sindicală

În organizația sindicală CT Glodeni s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri

foto.jpg1

La 11 septembrie, curent,  în organizaţia sindicală din cadrul Centrului Telecomunicații Glodeni s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere, unde au fost prezenți circa 67% din numărul total al membrilor de sindicat.
Pe ordinea de zi a adunării sindicale au fost puse în discuție mai multe chestiuni și anume:- cu privire la activitatea comitetului sindical pentru perioada 2014-2019,
- cu privire la activitatea comisiei de revizie și control,
- cu privire la alegerea membrilor comitetului sindical,
- cu privire la alegerea preşedintelui comitetului sindical,
- cu privire la alegerea comisiei de revizie și control.
În raportul de activitate, președintele comitetului sindical, Iurie  Arceanis a menționat despre obictivele prioritare promovate în perioda de raportare. Motivarea apartenenței la sindicat în scopul menținerii membrilor și consolidarea acestora prin organizarea diverselor activități sindicale, dar și  susținerea salariaților-membri de sindicat au fost chestiunile permanente pe ordinea de zi a comitetului sindical.
Raportul privind  activitatea comisiei de revizie și control a fost prezentat de către președintele comisiei, Olga Russu. Membrii de sindicat, prezenți la adunare au apreciat activitatea comitetului sindical cu calificativul ”bună”.
În cadrul adunării sindicale a fost aleasă componența  noului comitet sindical, președintele comitetului sindical și membrii comisiei de cenzori. In funcția de președinte al comitetului sindical, cu vot unanim a fost reales Iurie Arceanis.IMG_20190912_081213_1 (1).jpg1