Libertate, independență, solidaritate sindicală

Un nou impuls către o mai bună activitate sindicală

IMG_7117.jpg1

Recent, Federația Sindicatelor din Comunicații a organizat în incinta Institutului Muncii două ateliere de lucru. Unul cu liderii  sindicali din domeniul telecomunicațiilor și  celălalt, cu cei din domeniul comunicațiilor postale.  În ambele cazuri tematica a fost ”Un nou impuls către o mai bună activitate sindicală – instrumente și rezultate”.
Atît președinții comitetelor sindicale din S.A. ”Moldtelecom”, cît și cei din Î.S. ”Poșta Moldovei” au discutat despre realizările înregistrate în activitate la nivel de organizație sindicală primară. Au avut întălniri cu reprezentanții administrațiilor, în cadrul cărora au fost abordate mai multe problemele cu care se confruntă membrii de sindicat, și împreună au încercat să găsească soluții.
Tot în cadrul atelierelor de lucru, participanții au învățat cum să-și gestioneze corect timpul pentru ca activitățile planificate  să fie mai eficiente.  Președinții comitetelor sindicale au purtat  și un dialog cu avocatul Federației, unde au scos în evidență problemele cu care se confruntă în activitatea sindicală privind asigurarea juridică a membrilor de sindicat.1 2 3IMG_7075.jpgII IMG_7078.jpgIII IMG_7084.jpgIV IMG_7091.jpgV

IMG_7127.jpg2 IMG_7135.jpg3 IMG_7150.jpg4