Libertate, independență, solidaritate sindicală

Comisia de femei a FSCM și-a aprobat planul de activitate pentru anul curent

IMG_7220

Joi, 30 ianuarie,Comisia de femei a Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-a întrunit în prima ședință dn acest an.
La ordine de zi au fost incuse mai multe chestiuni, cum ar fi: alegerea vicepreședintelui, identificarea problemelor cu care se confruntă femeile la locul de muncă, precum și planificarea activității pentru anul 2020. La propunerea Violetei Harea – președinte al comisiei de femei, cu vot unanim, în funcția de vicepreședinte a fost aleasă  Viorica Podoleanu , reprezentat al ÎS ”Poșta Moldovei”.
Totodată, membrele comisiei au identificat și pus în discuție problemele cu care se confruntă femeile la locul de muncă și au aprobat planul de activitate pentru anul 2020.
În anul curent, activitatea comisiei de femei va fi axată pe  promovarea și apărarea drepturilor și intereselor social-economice și de muncă a femeilor, organizarea diverselor activități  de informare și instruire, dar și participarea activă la implimentarea proiectelor la nivel național și internațional în scopul constituirii unei societăți cu drepturi și șanse egale pentru femei și bărbați.IMG_7219IMG_7230 IMG_7233 IMG_7243