Libertate, independență, solidaritate sindicală

Mesaj de felicitare al președintelui FSCM, Ion Pîrgaru, cu ocazia zilei de 8 martie

8mart

De mii de ani, Femeia a inspirat pe marii creatori, care au cântat-o în poeme minunate, i-au sculptat făptura în marmură, pentru ea s-au războit eroi care au rămas nemuritor …

Dar până la urmă tot ea, Femeia, a instaurat pacea și a perpetuat seminția umană, fiindcă acesta e un dat de la Dumnezeu!

Fie că e Mamă, Soție ori Soră, iubim Femeia și îi aducem omagiu, admirație și recunoștință pentru tot ceea ce face, uneori prin efort și sacrificiu.

Astăzi, Femeia are în grija sa și casa, și educația copiilor, și mai are și un serviciu. De multe ori a luat pe umerii săi firavi mai mult decât ar putea să ducă. De aceea, de datoria noastră, a bărbaților, este să o sprijinim în tot ce face, să o ajutăm, dar cel mai important lucru, e să-i arătăm dragoste și respect în fiecare zi.

De Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită de lumea întreagă pe 8 Martie, îți aducem cele mai sincere felicitări și urări de sănătate, să luminezi întotdeauna casele cu zâmbetul, cu farmecul tău deosebit, să ai parte numai de bucurii din partea celor dragi, dar și din partea colegilor și a șefilor. Fiindcă, până la urmă, Femeia înseamnă Armonie, Pace și Echilibru!

La mulți ani fericiți, dragile noastre!