Libertate, independență, solidaritate sindicală

Comisia de Tineret a FSCM și-a stabilit prioritățile pentru anul 2020

IMG_7407 1„

Membrii Comisiei de Tineret a Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au întrunit joi, 5 martie în ședință ordinară pentru a stabili prioritățile anului 2020. Tinerii sindicaliști au discutat despre acțiunile pe care le vor întreprinde și au aprobat planul de lucru pentru anul curent.
Președintele comisiei de tineret a FSCM, Cristina Cramarciuc a prezentat și o informație pivind realizările tinerilor sindicaliști la nivel Confederal.
În cadrul ședinței a fost ales vicepreședintele comisiei de tineret a FSCM, Silvia Stratan, reprezentant al organizației sindicale din cadrul SA ”Moldtelecom”.
La lucrările ședinței a fost prezentă Elizaveta Iurcu, vicepreședinte al FSCM, care a dialogat cu tinerii despre prioritățile membrilor de sindicat ai FSCM.

Comisia de Tineret activează în temeiul Statutului FSCM, Hotărârilor organelor de conducere ale FSCM și a Regulamentului aprobat. Componența Comisiei este alcătuită din 15 tineri, reprezentanți ai organizațiilor sindicale membre ale FSCM, cu vârsta de până la 35 ani și cu mandat pentru o perioadă de doi ani.IMG_7411 2