Libertate, independență, solidaritate sindicală

Arhivele

Organizația sindicală a Centrului de Poștă Bălți a petrecut conferința sindicală de dare de seamă și alegeri

20230323_132547 (1)

La 23 martie, în incinta oficiului central al Centrului de Poștă (CP) Bălți, organizația sindicală a petrecut conferința de dare de seamă și alegeri. În calitate de invitat la activitate a fost prezentă doamna președintă a Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), Elizaveta Iurcu.

Adunarea de dare de seamă și alegeri în organizația sindicală a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină

20230314_164722

Pe data de 14 martie, curent, Organizația Sindicală a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) a desfășurat conferința de dare de seamă și alegeri. Evenimentul s-a petrecut în incinta companiei în format mixt. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele chestiuni:

Au fost premiate cele mai creative femei în cadrul concursului republican cu genericul „Să găsim femei creative pentru a le elogia“

Diploma Laureat Femeie

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) a premiat cele mai creative femei din cadrul organizațiilor sindicale primare membre, laureate ale concursului republican „Să găsim femei creative pentru a le elogia“, consacrat Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie.

Organizația sindicală a Î.S. Detașamentul de Pază Paramilitară și-a ales un nou Comitet

DPP 1

La 13 martie, curent, organizația sindicală din cadrul Î.S. Detașamentul de Pază Paramilitară (DPP) a desfășurat conferința sindicală de dare de seamă și alegeri. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe chestiuni, inclusiv alegerea organelor de conducere și control ale organizației sindicale primare.

Membrii Biroului Executiv întruniți în prima ședință după Congresul VII

BE

Astăzi, 10 martie 2023, membrii Biroului Executiv (BE) al Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) s-au întrunit în prima ședință după Congresul VII care a avut loc la 9 februarie curent. Președinta FSCM, doamna Elizaveta Iurcu a transmis un mesaj de felicitare membrilor BE pentru votul de încredere pe care l-au primit din partea Consiliului FSCM pentru următorii cinci ani. Dumneaei le-a dorit o conlucrare constructivă și eficientă în scopul realizării, în comun, a obiectivelor strategice pentru anii 2023–2028 aprobate la Congres.