Libertate, independență, solidaritate sindicală

Arhivele

FSCM a avut o întîlnire cu directorul Academiei Globale de Organizare ITUC și președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova

IMG_3865.jpg1

Recent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a avut o întîlnire  cu Benedict Stephen, directorul Academiei Globale de Organizare ITUC și cu Oleg Budza, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.
În cadrul discuțiilor, s-a pus accent pe metodele și tehnicile de organizare sindicală în cadrul FSCM.

A avut loc o nouă ședință a Biroului Executiv al FSCM

IMG_3851

Membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au întrunit joi, 6 septembrie, în cadrul unei ședințe ordinare prezidată de președintele Ion Pîrgaru.
La odrinea de zi au fost puse în discuție mai multe chestiuni ce se referă la activitatea Federației, situația din organizațiile sindicale membre și planurile pentru perioada următoare.

Consolidarea echipei în rîndurile salariaților, membri de sindicat ai CP Cahul – prioritate pe agenda comitetului sindical şi a administrației

IMG_20180625_092911

Recent, comitetul sindical al Centrului de Poștă Cahul, în comun cu administrația au organizat pentru salariații, membri de sindicat o activitate menită să promoveze spiritul de echipă.  Timp de cîteva ore, participanții au fost antrenați într-un concurs cu probe distractive, în echipă.
Prezentă la activitate, dna director al Centrului de Poștă Cahul, Natalia Zarîșneac a menţionat importanţa creării unei atmosfere plăcute în colectiv,

Adunare de dare de seamă și alegeri în organizația sindicală CP Ungheni

IMG_3830

La 23 iulie curent, în cadrul organizației sindicale a Centrului de Poștă Ungheni s-a desfășurat Conferința de dare de seamă și alegeri. Natalia Popa, președintele comitetului sindical a prezentat raportul pentru perioada 2013-2018.  Dumneaei a menționat, că obiectivul principal al comitetului sindical în perioada mandatului, a fost motivarea apartenenței la sindicat  și consolidarea membrilor acestora.

Schimb de experiență între sindicaliștii FSCM și cei de la Poșta Română

IMG_3706

Timp de 3 zile, un grup de sindicaliști din cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), membri ai Biroului Executiv, lideri sindicali și reprezentanți ai patronatului ÎS ”Poșta Moldovei” au efectuat un schimb de experiență în jud. Suceava, România.