Libertate, independență, solidaritate sindicală

Arhivele

Consiliul sindical al Agenției Servicii Publice a evaluat activitatea pe anul trecut și a stabilit prioritățile pentru 2020

IMG_00211

Recent, membrii de sindicat din cadrul Agenției Servicii Publice (ASP) s-au întrunit în Conferințâ pentru a face o evaluare a activităţilor desfășurate în anul 2019, dar și pentru a trasa prioritățile pentru anul curent.
Pe ordine de zi au fost stabilite mai multe chestiuni ce țin de organizarea activității sindicale la nivel de întreprindere, cum ar fi:

Comisia de femei a FSCM și-a aprobat planul de activitate pentru anul curent

IMG_7220

Joi, 30 ianuarie,Comisia de femei a Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-a întrunit în prima ședință dn acest an.
La ordine de zi au fost incuse mai multe chestiuni, cum ar fi: alegerea vicepreședintelui, identificarea problemelor cu care se confruntă femeile la locul de muncă, precum și planificarea activității pentru anul 2020.

Au fost efectuate totalurile concursului de scrisori magice ”Mesajele copiilor către Moș Crăciun””

20200113_154611.jpg1

La 13 ianuarie, curent,  Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a efectuat totalurile concursului de scrisori magice cu genericul ”Mesajele copiilor către Moș Crăciun”.
Comisia de evaluare a lucrărilor formată din: Iurcu Elizaveta, vicepreședinte al FSCM, Harea Violeta, președintele Comisieie de Femei a FSCM, Cramarciuc Cristina, președinte al Comisiei de Tineret a FSCM, Hadîrcă Natalia, redactor al săptăminalului ”Vocea Poporului”, Cojocaru Nona, președinte al comitetului sindical ÎS ”Poșta Moldovei” și Gorița Sergiu, președinte al comitetului sindical  SA ”Moldtelecom”, a examinat minuțios scrisorile copiilor.

Mult stimați colegi,

craciun-fericit

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova Vă adresează calde felicitări și urări de sănătate cu prilejul sfintelor Sarbatori de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou.
Fie ca magia Crăciunului să Vă umple sufletul de linişte, speranță și bucurie, iar Noul An – 2020 să Vă vestească numai gînduri bune și realizări frumoase.
Sărbători luminate alături de cei dragi!
         Cu respect,
președinte,Ion Pîrgaru

Membrii Boroului Executiv al FSCM sau întîlnit în ultima ședință din anul 2019

IMG_7165

La 23 decembrie curent, membrii Biroului Executiv în comun cu președinți ai comitetelor sindicale din cadrul FSCM sau întîlnit în ultima ședință din acest an,  pentru a pune  în discuție mai multe subiecte, cu ar fi:
-          cu privire la planul de activitate Biroului Execuitiv al FSCM pentru tr.I al anului 2020,
-          cu privire la convocarea ședinței a III -a în Plen  a Consiliului Federației Sindicatelor din Comunicații,
-          cu privire la Regulamentul Comisiei de femei a  FSCM,