Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: septembrie 2018

Federația Sindicatelor din Comunicații a efectuat totalurile concursului de desen pentru copii ”Impresii din cartea citită în vacanță”.

IMG_3908

Astăzi, 25 septembrie, Federația Sindicatelor din Comunicații a efectuat totalurile concursului de desen pentru copii ”Impresii din cartea citită în vacanță”.
Comisia de evaluare a desenelor înscrise în concurs, a fost formată din, Angela Chicu – redactor-șef al săptăminalului ”Vocea Poporului”, Margareta Streistian – președinte al Federației Sindicatelor din Industria Chimică și Resurse Energetice, Victoria Grosu – membru al CS al Agenției Servicii Publice, Elena Stoica – președinte al Comisiei de Tineret a FSCM și CNSM și Elizaveta Iurcu – vicepreședinte al FSCM.

Echipa FSCM a participat foarte activ la Spartachiada CNSM

2

Echipa Federației Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a participat foarte activ la Spartachiada a V-a a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, care s-a desfășurat în perioada 21-23 septembrie, curent,  în tabăra de odihnă ”Camping” din or.Vadullui Vodă.
În cadrul competițiilor sportive, echipa FSCM a demonstrat un nivel înalt de pregătire sportivă, rezultatele fiind următoarele:

FSCM a avut o întîlnire cu directorul Academiei Globale de Organizare ITUC și președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova

IMG_3865.jpg1

Recent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a avut o întîlnire  cu Benedict Stephen, directorul Academiei Globale de Organizare ITUC și cu Oleg Budza, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.
În cadrul discuțiilor, s-a pus accent pe metodele și tehnicile de organizare sindicală în cadrul FSCM.