Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: septembrie 2018

Federația Sindicatelor din Comunicații a efectuat totalurile concursului de desen pentru copii ”Impresii din cartea citită în vacanță”.

IMG_3908

Astăzi, 25 septembrie, Federația Sindicatelor din Comunicații a efectuat totalurile concursului de desen pentru copii ”Impresii din cartea citită în vacanță”.
Comisia de evaluare a desenelor înscrise în concurs, a fost formată din, Angela Chicu – redactor-șef al săptăminalului ”Vocea Poporului”, Margareta Streistian – președinte al Federației Sindicatelor din Industria Chimică și Resurse Energetice, Victoria Grosu – membru al CS al Agenției Servicii Publice, Elena Stoica – președinte al Comisiei de Tineret a FSCM și CNSM și Elizaveta Iurcu – vicepreședinte al FSCM.

Echipa FSCM a participat foarte activ la Spartachiada CNSM

2

Echipa Federației Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a participat foarte activ la Spartachiada a V-a a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, care s-a desfășurat în perioada 21-23 septembrie, curent,  în tabăra de odihnă ”Camping” din or.Vadullui Vodă.
În cadrul competițiilor sportive, echipa FSCM a demonstrat un nivel înalt de pregătire sportivă, rezultatele fiind următoarele:

FSCM a avut o întîlnire cu directorul Academiei Globale de Organizare ITUC și președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova

IMG_3865.jpg1

Recent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a avut o întîlnire  cu Benedict Stephen, directorul Academiei Globale de Organizare ITUC și cu Oleg Budza, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.
În cadrul discuțiilor, s-a pus accent pe metodele și tehnicile de organizare sindicală în cadrul FSCM.

A avut loc o nouă ședință a Biroului Executiv al FSCM

IMG_3851

Membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au întrunit joi, 6 septembrie, în cadrul unei ședințe ordinare prezidată de președintele Ion Pîrgaru.
La odrinea de zi au fost puse în discuție mai multe chestiuni ce se referă la activitatea Federației, situația din organizațiile sindicale membre și planurile pentru perioada următoare.