Libertate, independență, solidaritate sindicală

Agenția Națională a Ocupării Forței de Muncă – 30 de ani de la fondare

flori 2

Mult stimați colegi!

Astăzi se împlinesc 30 de ani de la fondarea Serviciului public de ocupare a forței de muncă din Republica Moldova. A fost o perioadă de formare şi dezvoltare a agenției, cu multiple încercări, speranțe şi realizări. Toate rezultatele obținute pe parcursul a 30 de ani, au necesitat eforturi şi investiții importante. Succesele agenției, dar şi îndeplinirea sarcinilor sunt asigurate de oamenii care lucrează acolo, de munca zilnică minuțioasă, de îndemânarea lor, precum şi de gradul mare de responsabilitate.

Din numele Federației Sindicatelor din Comunicații și al meu personal, vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate și prosperitate cu prilejul aniversării a 30-a de la fondarea Agenției Naționale a Ocupării Forței de Muncă. Pentru devotamentul, profesionalismul şi contribuția deosebită adusă la dezvoltarea agenției, în semn de recunoștință şi apreciere, adresăm mulțumirile noastre tuturor celor care, pe parcursul anilor, au pus umărul la formarea şi consolidarea ei, s-au implicat necondiționat în crearea unei imagini pozitive a instituției.

Vă dorim noi realizări pe plan profesional şi personal, curaj, încredere în forțele proprii, împlinirea tuturor aspirațiilor, bunăstare. Suntem convinși că și în viitor activitatea agenției va cunoaște noi realizări.

Cu respect,

Ion Pîrgaru, președinte al FSCM