Libertate, independență, solidaritate sindicală

FSCM a organizat ședința Biroului Executiv desfășurată

IMG_7975 a

Marți, 21 decembrie, Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) a organizat  ședința Biroului Executiv desfășurată, cu participarea liderilor sindicali din municipiu Chișinău, pentru a pune în discuție mai multe chestiuni care vizează activitatea sindicală, la nivel de ramură.
Conform ordinii de zi a ședinței, cei prezenți au analizat Informația privind pregătirea locurilor de muncă către sezonul rece al perioadei 2021-2022, au examinat totalurile repartizării biletelor de tratament balneosanatorial în anul 2021, au discutat proectul Planului de activitate a Biroului Executiv pentru semestrul I al anului 2022, au aprobat componența nominală a comisiei de dialog social ”angajatori-salariați” din partea sindicatelor, la nivel de SA ”Moldtelecom”.
Tot în cadrul ședinței, membrii Biroului Executiv au abordat subiectul cu privire la convocarea ședinței Consiliuluil FSCM. Aceștea, au stabilit data desfășurării ședinței V în Plen a Consiliului FSCM, 03 martie 2022.
Biroul Executiv al FSCM este organul de luare a deciziilor în perioada dîntre ședințele Consiliului Federației.       IMG_7977 b