Libertate, independență, solidaritate sindicală

Stimați colegi!

poza2

Cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale, în numele Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații, Vă felicit cordial pentru tot efortul pe care îl depuneți în dezvoltarea sectorului TIC și edificarea unei societăți informaționale moderne în Republica Moldova.
Anual, la data de 17 mai, comunitatea internaţională sărbătoreşte Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale, organizaţie ce reuneşte 198 de state, inclusiv ţara noastră, Republica Moldova. Această sărbătoare profesională a fost instituită în anul 1969, prin care se marca semnarea primei Convenții Telegrafice Internaționale la 17 mai 1865, la Paris. Conform datelor statistice din ultimii ani, tehnologiile informaționale și comunicațiile au devenit impulsuri în dezvoltarea socio-economică a țării, în creșterea durabilă şi în progresul societății noastre.
Toate acestea sunt un rezultat firesc al muncii asidue și a profesionalismului dumneavoastră în acest domeniu inovativ. Țin să vă mulțumesc pentru contribuția adusă la creșterea unei Societăți Informaționale Moderne la noi acasă, în Republica Moldova. Tehnologiile eficientizează activitățile entităților, îmbunătățesc serviciile publice și mai mult decât atât, sunt convinsă, că acest domeniu este una din soluțiile pentru economia modernă a Republicii Moldova.
Vă adresez sincere felicitări de bine și urări de sănătate, mari succese, noi realizări, aspirații, perseverență și activități frumoase în continuare.

Președintele FSCM, Elizaveta IURCU