Libertate, independență, solidaritate sindicală

După perioada de pandemie, membrii de sindicat din cadrul FSCM și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei a XIX-a

deschidere

După perioada de pandemie, membrii de sindicat, din cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), pe 21-22 mai 2022 și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei a XIX-a, desfășurată în tabăra de odihnă „Camping” din or. Vadul lui Vodă. A fost un eveniment de amploare, la care au participat 339 de salariați, membri de sindicat din 24 organizații membre ale FSCM. Conform regulamentului de organizare a Spartachiadei, s-au desfășurat competiții sportive la probele: joc de dame, șah, tenis de masă, volei femei, volei bărbați și minifotbal.
Evenimentul a fost deschis de către președintele FSCM, doamna Elizaveta Iurcu, care a adus un mesaj de susținere pentru toate echipele prezente la Sărbătoarea sportivă, menționând despre importanța păstrării spiritului competitiv și de echipă pe parcursul desfășurării competițiilor sportive. Prezent la activitatea sportivă, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, domnul Igor Zubcu a salutat intenția președintelui FSCM de a promova modul sănătos de viață prin desfășurarea Spartachiadei a salariaților, membri de sindicat. Cu mesaj de încurajare și susținere au mai fost prezenți directorul interimar al Î.S. „Poșta Moldovei” domnul Roman Cojuhari, director Resurse Umane S.A. „Moldtelecom” doamna Inna Kiriakova, vicedirector al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe domnul Corneliu Jalobă și directorul Centrului de Poștă Orhei domnul Serafim Rogatîi. Desfășurarea competițiilor sportive a fost asigurată de colegiul de arbitri și susținută de lideri sindicali.
În cadrul festivității de premiere, președintele FSCM doamna Elizaveta Iurcu, alături de directorul CP domnul Serafim Rogatîi și contabil șef al „SNFR” doamna Tatiana Madan, au înmânat trofee și diplome câștigătorilor pentru rezultatele obținute, după cum urmează:
Proba joc de dame
Locul I ― Agenția Servicii Publice, echipa 1
Locul II ― Agenția Servicii Publice, echipa 2
Locul III ― Î.S. „Radiocomunicații”
Proba șah
Locul I ― Agenția Servicii Publice
Locul II ― Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe
Locul III ― Serviciul Naționale de Management al Frecvențelor Radio
Proba tenis de masă
Locul I ― Agenția Servicii Publice
Locul II ― Î.S. „Radiocomunicații”
Locul III ― Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe
Proba volei femei
Locul I ― S.A. „Moldtelecom”
Locul II ― Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe
Locul III ― Agenția Servicii Publice
Proba volei bărbați
Locul I ― S.A. „Moldtelecom
Locul II ― Agenția Servicii Publice
Locul III ― Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe
Proba minifotbal
Locul I ― Agenția Servicii Publice
Locul II ― Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe
Locul III ― S.A. „Moldtelecom”.
FSCM mulțumește membrilor de sindicat pentru participare în cadrul Spartachiadei a XIX-a, administratorilor de întreprinderi pentru susținere și liderilor sindicali pentru implicare activă în desfășurarea competițiilor sportive.PM desch.careu desch.CP Orhei decfotbalvolei barbati 2volei fenei2tenis20220521_163424sahinchdere