Libertate, independență, solidaritate sindicală

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova lansează concursul de desen pentru copii „Am o țară, un neam, un nume!”

concurs desen

Federația Sindicatelor din Comunicații lansează astăzi, 1 august, concursul de desen pentru copii „Am o țară, un neam, un nume!”. Scopul general al activității este sporirea nivelului de creativitate al copiilor membrilor de sindicat în promovarea valorilor naționale cu prilejul sărbătorilor de 27 august – Ziua Independenței Republicii Moldova și 31 august – Ziua Limbii Noastre.

         Concursul se va desfășura în perioada 01 august – 05 septembrie 2022, la care sunt invitați să participe copiii membrilor de sindicat din organizațiile membre ale FSCM. Lucrările copiilor vor fi selectate după categorii de vârstă: 6 –8 ani; 9-12 ani; 13 – 16 ani.
Participanții la concurs vor prezenta în comitetul sindical desenele create în acuarelă, creion (colorat/gri) sau guaș, pe formatul A4, în care vor reprezenta valorile naționale ale Republicii Moldova. acestora sun incluse în Regulamentul concursului atașat mai jos.
Toți participanții vor fi menționați. Succes!

Regulamentul concursului