Libertate, independență, solidaritate sindicală

Întrunirea liderilor sindicali cu administrația Î.S „Poșta Moldovei”

poza 3 mana

La 15 august 2022, în incinta Casei Sindicatelor, Federația Sindicatelor din Comunicații a organizat o întrunire a liderilor organizațiilor sindicale din teritoriu cu administrația Î.S. „Poșta Moldovei”care au pus în discuție „Conceptul de organizare structurală al Î.S. „Poșta Moldovei” la nivel teritorial”.
Activitatea a fost deschisă de președintele FSCM, Elizaveta Iurcu, care a salutat participanții la întrunire și a mulțumit administrației Î.S. „Poșta Moldovei” pentru acceptarea inițierii unui dialog constructiv cu președinții organizațiilor sindicale din teritoriu.
Domnul administrator interimar al Î.S. „Poșta Moldovei”, Roman Cojuhari, a prezentat în detaliu „Conceptul de organizare structurală al Î.S. „Poșta Moldovei” la nivel teritorial” și a răspuns la toate întrebările înaintate de președinții organizațiilor sindicale.
În cadrul activității, liderii sindicali au avut parte de un dialog cu avocatul Anatol Lupașcu și, totodată, au fost informați despre respectarea drepturilor și intereselor salariaților, în conformitate cu legislația în vigoare, și despre implicarea liderilor sindicali în soluționarea diverselor situații.

poza 4