Libertate, independență, solidaritate sindicală

Biroul Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații s-a întrunit în ședință

BE 21 2

Ședința ordinară a Biroului Executiv (BE) al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-a desfășurat la 15 septembrie curent în incinta Casei Sindicatelor, cu participarea a 11 membri. S-a pus în discuții diverse chestiuni incluse în ordinea de zi, prezentată membrilor în prealabil.
În cadrul activității, membrii BE au trasat direcțiile prioritare pentru următoarea perioadă, prin urmare, au aprobat planul de activitate al BE în comun cu organizațiile membre pentru septembrie – decembrie. Președintele FSCM, doamna Elizaveta Iurcu, a propus în cadrul ședinței membrilor BE convocarea Ședinței în Plen a Consiliului FSCM, ca urmare, membrii au decis desfășurarea acesteia pe data de 4 noiembrie, aprobând și ordinea de zi.
Chestiunea cu privire la totalurile concursului de desen pentru copii „Am o țară, un neam, un nume!” a fost prezentată de vicepreședintele FSCM, doamna Nona Cojocaru. Dumneaei a menționat despre participarea activă a copiilor membrilor de sindicat în promovarea valorilor naționale ale Republicii Moldova.
Tot în cadrul ședinței, membrii BE au fost familiarizați cu ultimele modificări la Codului Muncii, de către avocatul Anatol Lupașcu.
Președintele FSCM a subliniat în cadrul ședinței despre importanța implicării tuturor liderilor de sindicat în realizarea eficientă a obiectivelor propuse întru apărarea și promovarea drepturilor membrilor de sindicat, și a mulțumit pentru cooperare.