Libertate, independență, solidaritate sindicală

Competiții Sportive

COMUN3 1

În perioada 8–9 octombrie 2022, la tabăra de odihnă „Camping” din Vadul lui Vodă, Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) în comun cu administrația Î.S. „Poșta Moldovei” a organizat competiții sportive pentru salariații, membri de sindicat, cu prilejul Zilei Mondiale a Poștei.

Președintele FSCM, doamna Elizaveta Iurcu, a salutat toți participanții la Sărbătoarea sportivă, a menționat că acest eveniment a fost organizat cu scopul de a marca sărbătoarea profesională a lucrătorului poștal, de a promova modul sănătos de viață și de a consolida echipa. A adus un mesaj de mulțumire administratorului Interimar al Î.S. „Poșta Moldovei”, Roman Cojuhari pentru colaborare și sprijin în organizarea acestui eveniment. La deschiderea Sărbătorii sportive a fost prezentă doamna Vicepreședintă a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, Lilia Franț, care a transmis un mesaj de felicitare participanților cu prilejul Zilei Mondiale a Poștei și a înmânat o Diplomă de apreciere colectivului de muncă a Î.S. „Poșta Moldovei” pentru profesionalism și dedicație în activitatea pe care o fac zi de zi.

La Competițiile sportive au participat peste 340 de salariați din 35 organizații sindicale ale Î.S. „Poșta Moldovei” repartizați în 10 echipe, și anume: Operatori în acțiune, Mandate sportive, Curieri energici, Poșta viitorului, Turbo curieri, Colete express, Porumbei poștali, Scrisori zburătoare, Poștași veseli, Rapizi și veseli. Echipele formate de organizatori se diferențiau prin culoarea tricourilor purtate pe parcursul competițiilor sportive. Participanții au luat parte la toate probele sportive, menționate în Regulamentul de organizare și desfășurare a Competițiilor Sportive, și anume: volei, minifotbal, tenis de masă, șah, dame, maraton 1500 m, maraton 3000 m, jocuri de ștafetă, darts, joc intelectual. Desfășurarea competițiilor sportive a fost asigurată de colegiul de arbitri și susținută de liderii sindicali.

În urma evaluării de către colegiul de arbitri a probelor sportive, președintele FSCM împreună cu conducerea Î.S. „Poșta Moldovei, au premiat câștigătorii, oferin-du-le cupe, medalii, diplome, cadouri și suport financiar.

Conform prestațiilor, au fost desemnate cele mai bune echipe în cadrul competițiilor sportive:

Proba Volei Femei

Locul I Echipa Poșta Viitorului

Locul II Echipa Curieri Energici

Locul III Echipa Turbo Curieri

Proba Volei Bărbați

Locul I Echipa Turbo Curieri

Locul II Echipa Poșta Viitorului

Locul III Echipa Colete express

Proba Minifotbal

Locul I Echipa Turbo Curieri

Locul II Echipa Poștași Veseli

Locul III Echipa Mandate Sportive

Proba Tenis de Masă

Locul I Echipa Colete express

Locul II Echipa Poștași Veseli

Locul III Echipa Mandate Sportive

Proba Șah

Locul I Echipa Rapizi și veseli

Locul II Echipa Turbo Curieri

Locul III Echipa Poșta Viitorului

Proba Dame

Locul I Echipa Scrisori Zburătoare

Locul II Echipa Mandate Sportive

Locul III Echipa Turbo Curieri

Proba Darts

Locul I Echipa Curieri Energici

Locul II Echipa Poștași Veseli

Locul III Echipa Scrisori Zburătoare

Proba Jocul de ștafetă

Locul I Echipa Turbo Curieri

Locul II Echipa Porumbei Poștali

Locul III Echipa Poștași Veseli

Proba Maraton 1500 m femei

Locul I Vinocurova Polina

Locul II Dmitriev Maria

Locul III Zacon Natalia

Proba Maraton 1500 m bărbați

Locul I Plăcintă Timofei

Locul II Olaru Nicolae

Locul III Chirilov Vasile

Proba Maraton 3000 m femei

Locul I Calugher Maria

Locul II Talpă Carina

Proba Maraton 3000 m bărbați

Locul I Lefter Vasile

Locul II Bumbac Eduard

Locul III Chiriac Tudor

Proba Jocul Intelectual

Câștigător Echipa Porumbei Poștali.

Președintele FSCM, doamna Elizaveta Iurcu, la închiderea evenimentului, le-a adus un omagiu tuturor lucrătorilor din domeniul comunicațiilor poștale cu prilejul Zilei profesionale, mulțumind pentru aportul adus în munca nobilă pe care o fac zi de zi, pentru devotament și profesionalism în prestarea serviciilor de calitate, și a înmânat o Diplomă de gratitudine colectivului Î.S. „Poșta Moldovei”.echipa 11echipa 22

echipa 66 echipa 77 echipa 88
dame 1 minifotbal 1 minifotbal tragere 1 sah 1 volei femei 1

deschidere CNSM 1 incalzire 1 marsul 1