Libertate, independență, solidaritate sindicală

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova a identificat cele mai bune lucrări din cadrul concursul „Creează o felicitare de Crăciun!”

creatie concurs

La 11 ianuarie curent, FSCM a identificat cele mai bune felicitări ale copiilor membrilor de sindicat din cadrul concursului de creație „Creează o felicitare de Crăciun!”.
Lansarea concursului a avut loc pe data de 01 decembrie 2022 și s-a desfășurat până pe 06 ianuarie 2023 curent. Scopul organizării acestui concurs de creație a fost stimularea simțului artistic, promovarea și valorificarea potențialului creativ al copiilor, inspirate de magia iernii, precum și, identificarea și aprecierea autorilor celor mai bune felicitări.
Examinarea lucrărilor a fost efectuată de către comisia de evaluare, formată din 5 membri, care a apreciat lucrările după criteriile menționate în Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului, și anume: creativitatea lucrării; originalitatea lucrării; acuratețea executării; respectarea dimensiunii (210×297, în formă deschisă).
În cadrul concursului au participat 333 de copii ai membrilor de sindicat din organizațiile primare, membre ale FSCM. În urma examinării lucrărilor, comisia de evaluare a apreciat fiecare lucrare, folosind baremul de apreciere de la 1 la 10. Conform Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului de desen și a punctajului obținut, au fost identificate cele mai bune lucrări.
Câștigătorii concursului vor fi decernați cu diplomă și premii bănești, după cum urmează:
la categoria de vârstă 6-8 ani:
Locul I – Ciobanu Nicolae, Ciobanu Daria, ASP
Locul II – Zavorotnîi Camelia, S.A. „Moldtelecom”
Locul III – Sorocean Andreea, CP Florești
Premiu special se acordă participantului Revenco Nichita, CP Florești
la categoria de vârstă 9-12 ani:
Locul I – Misac Alexandru CP Bălți și Țurcanu Beatrice, ASP
Locul II – Rotaru Cătălina, ASP
Locul III – Nagoreanscaia Xenia, SNMFR și Neagu Valeria,  ASP
la categoria de vârstă 13-16 ani:
Locul I – Țușca Mădălina, ASP
Locul II – Balan Eduard, CTIF și Cebanu Tudor, Î.S. „Poșta Moldovei“
Locul III – Platon Mădălina, ASP
Creațiile copiilor câștigători vor fi publicate pe www.fscm.md și pe pagina de facebook: Federația Sindicatelor din Comunicații, FSCM.
Toți participanții la concurs vor primi diplomă de participare și cadou.
Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova mulțumește tuturor copiilor care au participat în cadrul concursului și au demonstrat un talent admirabil în ceea ce privește confecționarea felicitărilor de Crăciun și apreciază receptivitatea și implicarea liderilor de sindicat în desfășurarea activității creative pentru copii.
Toate felicitările au fost inedite, participanții au reușit să transmită emoții, admirație, precum și magia iernii!