Libertate, independență, solidaritate sindicală

Membrii Biroului Executiv al FSCM s-au întrunit în ultima ședință înainte de Congres

BE 24 1

  Luni, 30 ianuarie, membrii Biroului Executiv (BE) al Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) s-au întrunit în ultima ședință până la Congresul VII.
Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe chestiuni care vizează activitatea BE, precum: executarea bugetului sindical pentru finanțarea activității BE în anul 2022, aprobarea devizului de venituri și cheltuieli pentru finanțarea activității BE al FSCM pentru anul 2023, cu privire la totalurile concursului de creație pentru copii „Creează o felicitare de Crăciun!“.
Președintele comisiei de cenzori, doamna Natalia Surdu, a comunicat participanților la ședință despre rezultatele reviziei documentare a activității economico-financiare a FSCM pentru perioada 01.01.2022–31.12.2022. În cadrul ședinței președinta FSCM, doamna Elizaveta Iurcu a adus la cunoștință membrilor BE despre darea de seamă statistică a organizațiilor sindicale membre ale FSCM pentru perioada 2022. Prezenți la ședință au examinat și au pus în discuții proiectul Statutului FSCM, în redacție nouă.
La finele ședinței BE, doamna Elizaveta Iurcu, președinta FSCM, a menționat liderilor sindicali despre importanța fortificării și dezvoltării mișcării sindicale, precum și consolidării echipei FSCM.