Libertate, independență, solidaritate sindicală

Adunarea de dare de seamă și alegeri în organizația sindicală a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină

20230314_164722

Pe data de 14 martie, curent, Organizația Sindicală a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) a desfășurat conferința de dare de seamă și alegeri. Evenimentul s-a petrecut în incinta companiei în format mixt. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele chestiuni:

  • Raportarea activității comitetului sindical al CNAM pentru anii 2020–2022;
  • Alegerea membrilor comitetului sindical și ai comisiei de cenzori;

Raportul de activitate a fost prezentat de președinta comitetului sindical, doamna Gabriela Tofan. Dumneaei a adus la cunoștință despre realizările comitetului sindical în perioada de referință, precum și despre organizarea diverselor activități culturale și sportive. La finele discursului a transmis un mesaj de mulțumire, pentru susținere și implicare, membrilor comitetului sindical, Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM), precum și tuturor celor care s-au dedicat în desfășurarea activitățile comitetului sindical.
Prezentă la activitate a fost președinta FSCM, doamna Elizaveta Iurcu. Dumneaei a apreciat activitatea comitetului sindical pentru perioada raportată și a subliniat că FSCM a avut o conlucrare fructuoasă cu comitetul sindical și speră în continuare la o colaborare constructivă și eficientă cu noul organ de conducere al organizației sindicale a CNAM.
Directorul general al companiei, domnul Ion Dodon, prezent la eveniment, a mulțumit membrilor comitetului sindical pentru activitățile organizate și desfășurate în colectivul de muncă și atenția oferită tuturor colaboratorilor cu prilejul diverselor evenimente.
În urma propunerilor a fost ales comitetul sindical, constituit din 7 membri, iar la funcția de președinte a fost aprobată candidatura doamnei Valentina Podstrel.

20230314_16541220230314_16334620230314_160333