Libertate, independență, solidaritate sindicală

Membrii de sindicat din cadrul FSCM și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei XX

IMG_9975

Membrii de sindicat din cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), în perioada 19-21 mai 2023 și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei a XX-a, desfășurată în tabăra de odihnă „Camping” din or. Vadul lui Vodă. A fost un eveniment de amploare, la care au participat peste 450 de salariați din 19 organizații sindicale din cadrul FSCM. Conform regulamentului de organizare, s-au desfășurat competiții sportive la probele: joc de dame, șah, tenis de masă, volei femei, volei bărbați, minifotbal și darts.

         Evenimentul a fost deschis de către președintele FSCM, doamna Elizaveta Iurcu, care a adus un mesaj de salut și susținere pentru toate echipele prezente la Spartachiadă, menționând despre importanța păstrării spiritului competitiv și de echipă pe parcursul desfășurării competițiilor sportive. Prezent la sărbătoarea sportivă, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, domnul Igor Zubcu a salutat intenția președintelui FSCM de promovare a modului sănătos de viață și fortificarea sănătății prin desfășurarea Spartachiadei salariaților, membri de sindicat. Cu mesaje de salut și încurajare la eveniment au fost prezente: viceadministratoarea Î.S. „Poșta Moldovei” doamna Violeta Cojocaru și directoarea Departamentului Resurse Umane și Reglementări al S.A. „Moldtelecom” doamna Inna Kiriakova. Desfășurarea competițiilor sportive a fost asigurată de colegiul de arbitri și susținută de lideri sindicali.

În urma evaluării probelor sportive, colegiul de arbitri au desemnat următorii câștigători:

Proba joc de dame

Locul I – Centrul Telecomunicații Taraclia

Locul II – Centrul Tehnologii Informaționale în Finanțe

Locul III – S.A. „Moldtelecom”

Proba șah

Locul I -  I.P Serviciul Național de Management al Frecvențelor Radio

Locul II – Î.M. „Orange”

Locul III –Centrul Telecomunicații Taraclia

Proba tenis de masă

Locul I – Î.M. „Orange”

Locul II – Centrul Tehnologii Informaționale în Finanțe

Locul III – Î.S. „Radiocomunicații”

Proba volei femei

Locul I  – S.A. „Moldtelecom”

Locul II – Î.M. „Orange”

Locul III – Î.S. „Poșta Moldovei“

Proba volei bărbați

Locul I  – Î.M. „Orange”

Locul II – Centrul Tehnologii Informaționale în Finanțe

Locul III – Î.S. „Radiocomunicații”

Proba minifotbal

Locul I – Centrul Tehnologii Informaționale în Finanțe

Locul II – S.A. „Moldtelecom” 1

Locul III – Î.M. „Orange”

Proba Darts

Locul I  – Centrul Telecomunicații Vulcănești

Locul II – Centrul Telecomunicații Edineț

Locul III – Î.C.S. „Ericsson Telecommunicațions”

         În cadrul festivității de premiere, președintele FSCM, doamna Elizaveta Iurcu, alături de șefa direcției economico-financiare, contabila șefă al SNFR doamna Tatiana Madan, au premiat câștigătorii și au înmânat diplome de participare echipelor din competiție, adresându-le felicitări pentru rezultatele obținute și i-au îndemnat să prezinte, și în continuare, performanțe la următoarele ediții ale Spartachiadei.

         FSCM adresează sincere mulțumiri tuturor membrilor de sindicat pentru participare în cadrul Spartachiadei XX, administratorilor de întreprinderi pentru susținere și liderilor sindicali pentru implicare activă în desfășurarea competițiilor sportive.

Sloganul Spartachiadei XX a fost „Fac sport, gândesc frumos și iubesc. Asta e rețeta fericirii“.

IMG_9874 IMG_9883 IMG_9903 IMG_9944 IMG_9948IMG_0012 IMG_0020 IMG_0035 IMG_0058 IMG_0083 IMG_0101 IMG_0105 IMG_0144 IMG_0164 IMG_0286 IMG_0345 IMG_0352IMG_0515 IMG_0526 IMG_0528 IMG_0531 IMG_0539 IMG_0548 IMG_0552 IMG_0554 IMG_0558 IMG_0581 IMG_0589 IMG_0592 IMG_0594 IMG_0597