Libertate, independență, solidaritate sindicală

Organizația sindicală a Centrului de Poștă Ungheni și-a ales un nou organ de conducere

Votare 2

La 24 mai, curent, organizația sindicală din cadrul Centrului de Poștă Ungheni a desfășurat Conferința de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere și organelor de control. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele chestiuni:

–  cu privire la Raportul privind activitatea comitetului sindical pentru perioada 2018–2023;

–  cu privire la Raportul comisiei de cenzori privind activitatea economico-financiară a comitetului sindical pentru perioada mandatului;

–     cu privire la alegerea noului comitet sindical;

–  cu privire la alegerea comisiei de cenzori.

Raportul privind activitatea comitetului sindical pentru perioada 2018–2023 a fost prezentat de către președinta, Natalia Popa. Iar, despre rezultatele activității economico-financiare în perioada mandatului, a informat președinta comisiei de cenzori, Eugenia Manic.

 La eveniment a fost prezentă președinta Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), doamna Elizaveta Iurcu care a informat publicul despre rolul și aportul Federației la promovarea drepturilor și intereselor social-economice, și de muncă în beneficiul membrilor de sindicat.

Totodată, președinta FSCM a apreciat activitatea comitetului sindical, oferind o Diplomă de mulțumire pentru activitate sindicală meritorie.

Prezentă la activitate, directoarea Centrului de Poștă Ungheni, Carina Talpă a îndemnat membrii de sindicat să fie activi, uniți și solidari în acțiunile pe care urmează să le desfășoare.

Delegații la conferință au apreciat activitatea comitetului sindical pentru perioada mandatului 2018–2023 cu calificativul „bine”.

În urma propunerilor înaintate de către delegații la conferință, componența numerică a comitetului sindical a fost aleasă cu vot unanim din nouă membri, inclusiv doi organizatori sindicali, Viorica Olari, reprezentant în raionul Călărași și Ana Vrabie, în raionul Nisporeni. Președinte al comitetului sindical al Centrului de Poștă Ungheni a fost realeasă doamna Natalia Popa.

Discurs Presedinte 2 Carina TalpăRaport cenzori 2Raport cenzoriDiscurs PresedinteCalarasiNisporeniVotare CP Ungheni