Libertate, independență, solidaritate sindicală

OSP a angajaților S.A. „Moldtelecom” a desfășurat conferința sindicală de dare de seamă

112

Pe 4 aprilie, curent, Organizația Sindicală Primară a Angajaților S.A. „Moldtelecom”  (OSP) a organizat conferința sindicală de dare de seamă în incinta Casei Sindicatelor. La eveniment au participat peste 100 de delegați din toate centrele de telecomunicații ale OSP S.A. „Moldtelecom” de pe întreg teritoriu al Republicii Moldova. În calitate de invitat special, a fost prezentă doamna Elizaveta Iurcu, președinta Federației Sindicatelor din Comunicații din Moldova. Ordinea de zi a inclus diverse subiecte, cum ar fi:  raportul de activitate al comitetului sindical pe perioada aprilie – decembrie 2023, raportul comisiei de cenzori a OSP pentru aceeași perioadă, aprobarea modificărilor/completărilor la Statutul OSP al angajaților S.A. „Moldtelecom”, dar și alte chestiuni ce țin de organizarea activității sindicale.

În cadrul conferinței, președintele OSP, Mihai Iovu, a prezentat raportul detaliat al activităților desfășurate de către comitetul sindical în perioada de referință. În timpul relatării, s-a pus accentul pe inițiativele de comunicare eficientă, precum crearea și implementarea unei pagini web dedicate OSP S.A. „Moldtelecom”, menite să faciliteze comunicarea și informarea membrilor de sindicat. Tot în cadrul conferinței a fost prezentat raportul comisiei de cenzori pentru aceeași perioadă.

A luat cuvântul președinta FSCM, care a exprimat recunoștința față de eforturile depuse de către comitetul sindical și a evidențiat calitatea raportării activității sindicale. În aceeași notă, a apreciat contribuția OSP S.A. Moldtelecom în promovarea imaginii sindicale, prin crearea paginii web a OSP. Dumneaei a subliniat că această inițiativă este privită ca un pas important în direcția consolidării comunicării interne și a implicării membrilor de sindicat în activitatea OSP, oferindu-le o platformă digitală accesibilă pentru a fi conectați și informați în mod constant.

113114

111