Libertate, independență, solidaritate sindicală

Felicitare de Ziua Profesională

Celebrating International Day of Telecommunication and IT!

Stimați colegi,

Cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale,  vă transmit cele mai calde felicitări și urări de bine! Această zi este un prilej deosebit de a recunoaște și celebra contribuția esențială pe care o aduceți zilnic în dezvoltarea și modernizarea societății noastre.

În calitate de președinte al Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova, vă mulțumesc mult pentru dedicarea, profesionalismul și efortul continuu pe care le demonstrați în activitatea Dumneavoastră de zi cu zi. Munca pe care o faceți nu doar că facilitează conectarea oamenilor și a comunităților, dar contribuie semnificativ la progresul tehnologic și la crearea unei lumi mai interconectate și informate.

În aceste vremuri dinamice și pline de provocări, rolul Dumneavoastră devine din ce în ce mai important. Vă îndemn să continuați să inovați, să colaborați și să vă susțineți reciproc, pentru a asigura o dezvoltare durabilă și sustenabilă a sectorului TIC.

Vă doresc sănătate, succes și multe realizări pe plan profesional și personal. Iar această zi să fie un moment de mândrie și reflecție asupra importanței muncii Dumneavoastră pentru a ne motiva să privim cu încredere către un viitor mai bun și mai conectat.

La mulți ani!

Cu mult respect,

Președinta FSCM, Elizaveta IURCU