Libertate, independență, solidaritate sindicală

Membrii Biroului Executiv întruniți într-o ședință extraordinară

BE 8.2

Pe 7 iunie, cu ocazia Zilei Sindicalistului, membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au reunit într-o ședință extraordinară.

Președinta FSCM, Elizaveta Iurcu, le-a adresat un mesaj de felicitare membrilor Biroului, subliniind importanța zilei Sindicalistului. Dumneaei le-a mulțumit pentru dedicarea și devotamentul lor față de problemele cu care se confruntă membrii de sindicat din organizațiile membre și i-a încurajat să continue munca lor nobilă în promovarea și dezvoltarea mișcării sindicale.

În cadrul ședinței, au fost analizate rezultatele activităților desfășurate recent de FSCM împreună cu organizațiile membre. S-a discutat despre alocarea fondurilor din bugetul de stat pentru organizarea odihnei copiilor și adolescenților în vara anului 2024, precum și despre sprijinul acordat copiilor cu dizabilități din familiile salariaților, membri de sindicat ai FSCM. De asemenea, s-a aprobat planul de activitate al Biroului Executiv, împreună cu organizațiile membre, pentru semestrul al doilea al anului 2024.

După examinarea chestiunilor de pe ordinea de zi, membrii Biroului Executiv au efectuat o vizită de lucru la stațiunea balneoclimaterică Codru SRL. Acolo, s-au informat cu privire la serviciile oferite și condițiile de ședere, pentru a înțelege mai bine situația din cadrul sanatoriului și a putea comunica mai eficient cu membrii de sindicat despre facilitățile disponibile.

Biroul Executiv al FSCM este organul executiv de conducere a Federației în perioada dintre ședințele Consiliului FSCM.