Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: decembrie 2021

Stimați colegi!

658x0_mesaje-si-felicitari-de-craciun

În numele Biroului Executiv al Federatiei Sindicatelor din Comunicatii din Moldova, Vă adresăm calde felicitări si urări de sănătate cu prilejul sfintelor Sarbatori de iarnă.
Fie ca magia Crăciunului să Vă umple sufletul de linişte, sperantă si bucurie, iar Noul An – 2022 să Vă vestească gînduri bune si realizări frumoase.
La mulți ani!

Cu respect, presedinte, Ion Pîrgaru

FSCM a organizat ședința Biroului Executiv desfășurată

IMG_7975 a

Marți, 21 decembrie, Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) a organizat  ședința Biroului Executiv desfășurată, cu participarea liderilor sindicali din municipiu Chișinău, pentru a pune în discuție mai multe chestiuni care vizează activitatea sindicală, la nivel de ramură.
Conform ordinii de zi a ședinței, cei prezenți au analizat Informația privind pregătirea locurilor de muncă către sezonul rece

Concurs cu genericul ”Scrisoare către Moș Crăciun”

c-clipart-comdirect20-20-10-e1513964167694

Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului. Noi, adulții, trebuie să asigurăm copiilor prilej de bucurie. Federația Sindicatelor din Comunicaţii în colaborare cu Comitetele sindicale din ramură invită toți copiii cu vârste cuprinse între  6 și 16 ani  să scrie o „Scrisoare către Moş Crăciun” în care  îşi vor exprima dorințele, gândurile şi speranțele. Invităm părinții să încurajeze copiii să scrie şi să-şi dezvolte creativitatea.

La mulți ani sărbătoriților din luna decembrie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova felicită membrii de sindicat care în luna decembrie își sărbătoresc ziua de naștere. Vă transmitem urări călduroase de sănătate, liniște sufleteasca și bucurie. La Mulți Ani!

JUBILIARII  LUNII  DECEMBRIE  2021