Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: decembrie 2016

Membrii Biroului Executiv ai Federației Sindicatelor din Comunicații s-au întrunit în ultima ședință din acest an

web_0349-13

La 21 decembrie 2016, membrii Biroului Executiv ai Federaţiei Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au întrunit în ultima ședință din acest an, la care au participat și președinții comitetelor sindicale din mun.Chișinău.

Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe chestiuni.

Sindicalistele din domeniul serviciilor de cleaning au fost informate privitor la reforma sistemului de pensie

semin2-png-3

La 16 decembrie curent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a organizat în incinta Institutului Muncii un seminar de informare a membrilor de sindicat din domeniul serviciilor de cleaning (curățenie și menaj), la tema ”Reforma sistemului de pensii în Moldova”.

Comitetul sindical IT „Registru” a făcut bilanțul ultimilor cinci ani de activitate

dsc_1039

Organizația sindicală IT „Registru” de la ÎS CRIS „Registru” activează cu succes de cinci ani, aceasta fiind fondată pe 30 noiembrie 2011. Având 1900 de membri, IT CRIS „Registru” este printre organizațiile „cu greutate” din cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații. Membrii organizației sindicale respective s-au întâlnit recent pentru a face bilanțul

În cadrul FSCM se desfășoară campania de dare de seamă și alegeri

dsc_0951

La 30 noiembrie, curent în organizația sindicală  din cadrul ÎS ”Combinatul Poligrafic” s-a desfășurat conferința de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere.

Conform ordinii de zi, președintele comitetului sindical, Jana Șvet a prezentat raportul activității comitetului sindical pentru perioada mandatului.