Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: iunie 2018

Sporirea nivelului de informare și instruire a membrilor de sindicat – unul din obiectivele de bază a FSCM

20180623_103848

La 23 iunie, curent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) în comun cu administrația și comitetul sindical al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) au organizat un seminar de instruire a salariaților – membri de sindicat. Activitatea s-a desfășurat în incinta ANOFM. Subiectele abordate în cadrul seminarului  au fost,  tehnici de comunicare cu persoanele dificile și respectarea legislației muncii în contextul modificărilor și complectărilor acesteia.

FSCM în colaborare cu consiliul sindical al ASP

20180621_174230

Joi, 21 iunie, curent Federația Sindicatelor din Comunicații s-a întrunit într-o  ședință de lucru cu membrii consiliului sindical ai  Agenției Servicii Publice.  În cadrul ședinței au fost discuțate mai multe subiecte ce țin de organizarea activităților în comun, în scopul motivării apatenenței la sindicat.

La Centrul de Telecomunicații Criuleni a fost ales un nou comitet sindical

IMG_3675

La adunarea sindicală de la Centrul de Telecomunicații Criuleni a fost aleasă noua componență a comitetului sindical. În componența lui au fost aleși Serghei Macari – în calitate de președinte, Tatiana Reciulschi și Denis Lungu.

Motivarea și eficientizarea activității organizațiilor primare, preocupare stringentă a Federației Sindicatelor din Comunicații

IMG_3568

Timp de 2 zile, 8-9 iunie, curent, Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova, a organizat un seminar de instruire cu tema ”Remunerarea muncii” pentru președinții comitetelor sindicale din cadrul SA”Moldtelecom”.

Doamna Constanța  Bejinari , șefa  Departamentului  Resurse  Umane a SA  ”Moldtelecom” , a informat  asistența  despre  sistemul  nou  de salarizare, care  a fost implimentat  la SA ”Moldtelecom” de la 1 iunie curent  și a răspuns  la intrebările adresate  de liderii  de sindicat.