Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: noiembrie 2018

A fost ales un nou preşedinte al comitetului sindical în Ștefan Vodă SA ”Moldtelecom”

IMG_4794.jpg1

Astăzi, 28 noiembrie 2018, organizaţia sindicală din Ștefan Vodă S.A. „Moldtelecom” a ales noul preşedinte al comitetului sndical.
Pe ordinea de zi a adunării sindicale au fost puse în discuție două chestiuni:
- cu privire la alegerea membrilor comitetului sindical;
- cu privire la alegerea preşedintelui comitetului sindical.

Un om informat e un om puternic

IMG_4738

La 15 noiembrie 2018, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a organizat seminarul de instruire cu genericul ”Respectarea legislației muncii în contextul modificării și completării acesteia”.
La seminar au participat peste 40 de lideri și organizatori sindicali din Zona de Nord a Moldovei, din organizațiile sindicale-membre ale FSCM, din cadrul ÎS ”Poșta Moldovei”, SA ”Moldtelecom”, Agenției Servicii Publice și Companiei Naționale de Asigurări Medicale. Activitatea a fost desfășurată  în incinta Centrului de Poștă Bălți, avînd ca scop informarea și instruirea activiștilor sindicali în domeniul legislației muncii.

În cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații a avut loc ședința desfășurată a Biroului Executiv

IMG_4669

La 1 noiembrie, curent, în incinta Casei Sindicatelor sau întrunit membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații ( FSCM) într-o ședință desfășurată, la care au participat și președinții comitetelor sindicale din mun.Chișinău. Ședița a fost prezidată de președintele Federației, Ion Pîrgaru.
Agenda ședinței a prevăzut o serie de subiecte ce vizează realizările FSCM în comun cu organizațiile sindicale membre în ultima perioadă,

Centrul de Poștă Ocnița a efectuat totalurile concursului cu genericul ,,Cel mai modelat si curat Oficiu Poștal al anului 2018,,

IMG_20181029_103443

În perioada 01.08.2018 – 25.10.2018, Comitetul sindical al Centrului de Poștă Ocnița în comun cu Administrația au desfășurat concursul cu genericul ,,Cel mai modelat si curat Oficiul Poștal  al anului 2018,,.
La concurs au participat toate oficiile postale din cadrul filialei ÎS ”Poșta Moldovei”; CP Ocnița . Principalele criterii ale  concursului au fost:
- amenanjarea locurilor de muncă a poştașilor,