Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: noiembrie 2018

A fost ales un nou preşedinte al comitetului sindical în Ștefan Vodă SA ”Moldtelecom”

IMG_4794.jpg1

Astăzi, 28 noiembrie 2018, organizaţia sindicală din Ștefan Vodă S.A. „Moldtelecom” a ales noul preşedinte al comitetului sndical.
Pe ordinea de zi a adunării sindicale au fost puse în discuție două chestiuni:
- cu privire la alegerea membrilor comitetului sindical;
- cu privire la alegerea preşedintelui comitetului sindical.

Membrii de sindicat din Glodeni SA ”Moldtelecom” sprijină femeile afectate de violență

Glodeni CT

Membrii de sindicat din Glodeni SA ”Moldtelecom” susținut inițiativa Federației Sindicatelor din Comunicații privind informarea salariaților, membri de sindicat despre fenomenul violenței împotriva femeilor.

ANOFM spune „Stop violenţei împotriva femeilor”

DSC_0131.jpgANOFM

În contextul Zilei Internaţionale pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, marcată la 25 noiembrie,  Federația Sindicatelor din Comunicaţii din Republica Moldova  a inițiat o campanie de informare şi sensibilizare a salariaţilor – membri de sindicat ai Federaţiei.
Cu regret, violenţa se reflectă şi asupra femeilor salariate. Iar cea mai frecventă formă de violenţă a femeilor salariate este hărţuirea sexuală la locul de muncă.

Comitetul sindical al CP Sîngerei a organizat un flash mob cu genericul ”Stop violenței împotriva femeilor”

CP Singerei

În cadrul campaniei de informare și sensibilizare a salariaților, membri de sindicat cu genericul ”Stop violenței împotriva femeilor”, comitetul sindical al CP Sîngerei a organizat un flash mob.  Prin acest gest, participanții la activitate și-au manifestat sprijinul  femeilor afectate de violență la locul de muncă.

Membrii de sindicat din Bălți SA ”Moldtelecom” spun într-un glas ”Stop violenței împotriva femeilor”

20181123_141636

Comitetul sindical din Bălți SA ”Moldtelecom” a susținut inițiativa Federației Sindicatelor din Comunicații privind informarea salariaților, membri de sindicat despre fenomenul violenței împotriva femeilor.  În cadrul campaniei de informare, organizat de președintele comitetului sindical, Asea Eladi, toți participanții au spus într-un  glas ”Stop violenței împotriva femeilor”.