Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: ianuarie 2019

Serviciul Naţional de Management al Frecvenţilor Radio a marcat 25 de ani de activitate

IMG_5613

Recent, Instituţia Publică „Serviciul Naţional de Management al Frecvenţilor Radio” (SNMFP) a marcat 25 de ani de activitate. Cu acest prilej, partenerii sociali din ramura comunicațiilor s-au întrunit în cadrul unui eveniment festiv pentru a face un bilanț al activității instituției și a discuta despre planurile pentru următoarea perioadă. Totodată, oaspeții au participat la inaugurarea noului sediu al SNMFP.

Salariații de la MOLDPRESA GRUP au protestat în fața Primăriei Chișinău: „Lăsați-ne să muncim legal”

IMG_7121

Peste 150 de angajați ai SRL ”Moldpresa Grup”, membri de sindicat, au protestat astăzi, 22 decembrie, în fața Primăriei mun. Chișinău cerând să nu fie demolate gheretele de vânzare a presei periodice.
Protestatarii au scandat “Lăsați-ne să muncim legal”, „Presei un loc destoinic în societate”,  „Vrem să muncim acasă lângă copiii noștri”, ”Nu vrem peste hotare”.

Au fost efectuate totalurile concursului ”Un cadou pentru pomul de Crăciun”

IMG_4848

Recent, Federația Sindicatelor din Comunicații a efectuat totalurile concursului de creație  pentru copii cu genericul ”Un cadou pentru pomul de Crăciun”. La concurs au particiapat 177 de copii cu vîrsta cuprinsă între 6 și 16 ani, din toate colțurile țării, care și-au demonstrat capacitățile creative în confecționarea unei jucăriri pentru pomul de Crăciun.
În cadrul Federației a fost creată o comisie de apreciere a lucrărilor copiilor.