Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: mai 2019

Prima promoție a Centrului de Instruire și Perfectare Profesională – Zona Nord a Î.S. ”Poșta Moldovei”

IMG_5614

Primii 16 operatori ai Î.S.”Poșta Moldovei” din Zona de Nord a Republicii au absolvit sîmbătă, 18 mai, cursul de instruire la Centrul de Perfectare Profesională.
Participanţii şi-au aprofundat cunoştinţele în domeniul prestării serviciilor postale calitative, care pe viitor vor fi aplicate în activitatea de zi cu zi în oficiile poștale din Î.S.”Poșta Moldovei”, astfel contribuind la o activitate mai eficientă a acestora.

Stimati colegi!

17Mai_v4

La 17 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale. Cu această ocazie este reiterată importanța globală a posibilităților tehnologiilor informaționale și a comunicațiilor, conștientizarea beneficiilor pe care tehnologiile le pot aduce societății, economiei, medicinei și altor domenii.
În calitate de președinte al Federației Sindicatelor din Comunicații îmi face o deosebită plăcere să vă felicit cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale, sărbătoarea profesională a lucrătorilor din domeniul  telecomunicaţii, să vă urez mult succes în realizarea obiectivelor pe care vi le-aţi propus – de a dezvolta sectorul tehnologiilor informaţionale într-o adevărată industrie, ce ar putea transforma ţara noastră în una competitivă pe pieţele internaţionale.
Îmi exprim gratitudinea pentru munca ce o depuneți cu multă dedicație și vă îndemn să continuați cu același zel spre binele şi bunăstarea cetățenilor noștri.
Vă doresc multă putere de muncă, cutezanţă şi perseverenţă în tot ce faceţi.
Multă sănătate şi bunăstare în familiile Dvs!

Cu deosebit respect,
Ion Pîrgaru, președintele Federației Sindicatelor din Comunicații