Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: septembrie 2019

Stimaţi colegi!

cupa

Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii din Republica  Moldova (FSCM)  în comun cu organizaţiile membre, în perioada 28-29 septembrie, 2019, în incinta bazei de odihnă Camping din or. Vadul lui Vodă va organiza Ediţia XVIII a Spartachiadei salariaţilor, membri de sindicat  din ramura comunicaţiilor la probele: volei, minifotbal, şah, jocul de dame şi tenis de masă.
Ceremonia de deschidere a Spartachiadei XVIII a salariaţilor, membri de sindicat ai FSCM se va începe la ora 9:30, ziua de sîmbătă, 28 septembrie 2019.

A fost ales un nou preşedinte al comitetului sindical în CP Cahul

IMG_6406.jpg2

La 17 septembrie 2019, în cadrul conferinței sindicale a Centrului de Poștă Cahul a fost ales noul preşedinte al comitetului sndical.
La ordinea de zi au fost incluse două chestiuni:
- cu privire la alegerea membrilor comitetului sindical;

SERVICII JURIDICE PENTRU MEMBRII DE SINDICAT

images (2)

STIMAȚI  COLEGI,

De la 01 septembrie a.c. a fost semnat un contract de colaborare cu avocatul dl. Anatolie Lupașcu. Contractul prevede acordarea gratuită  a consultațiilor juridice membrilor de sindicat ai FSCM în domeniul dreptului muncii și dreptului civil.
Membrii de sindicat se pot adresa după consultații juridice gratuite în caz de necesitate  la tel. 067312002; 069139861  dl. Anatolie Lupașcu sau la tel. 022 23 40 82 FSCM.

 

În organizația sindicală CT Glodeni s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri

foto.jpg1

La 11 septembrie, curent,  în organizaţia sindicală din cadrul Centrului Telecomunicații Glodeni s-a desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri a organelor de conducere, unde au fost prezenți circa 67% din numărul total al membrilor de sindicat.
Pe ordinea de zi a adunării sindicale au fost puse în discuție mai multe chestiuni și anume: