Libertate, independență, solidaritate sindicală

Arhive zilnice

Stimaţi colegi!

IMG_4249.jpg1

Tradițional, la 9 octombrie, comunitatea poștală internațională marchează anual Ziua Poștei, remarcînd prin aceasta importanța serviciilor poștale și a activității celor care lucrează în acest domeniu. În Republica Moldova această zi este marcată și ca Ziua profesională a lucrătorului poștal.
Cu această ocazie deosebită, îmi exprim respectul și gratitudinea pentru munca Dumneavoastră, și apreciez mult profesionalismul și devotamentul în activitatea de zi cu zi.
Vă adresez mulțumiri tuturor angajaților Î.S. ”Poșta Moldovei”, pentru abnegația, dăruirea și munca asiduă pe care o depuneți zilnic, aducînd în casele oamenilor bucuria comunicării și așteptărilor împlinite.
Vă doresc pentru viitor multă sănătate, prosperitate, zile senine, realizări pe potriva speranțelor, liniște și căldură în căminele familiale.

Cu mult respect de Dumneavoastră,
Peşedintele FSCM, Ion Pîrgaru

 

7 octombrie – Ziua Muncii Decente

IMG_2998.jpgprincipala

La 7 octombrie 2019,  liderii sindicali din cadrul organizaiilor membre ale FSCM au promovat concepul de Muncă Decentă.
În acest sens, președinții comitetetelor sindicale, SA ”Moldtelecom” – Sergiu Gorița, CT Glodeni – Iurie Arceanis, și CT Cantemir – Ștefan Stamatov, au organizat flashmob-uri  cu genericul ”Sindicatele – pentru munca decentă”: venit echitabil, siguranță la locul de muncă,