Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: iunie 2022

Președinții comitetelor sindicale S.A. “Moldtelecom” s-au întrunit în ședință

sedinta comuna2

Pe data de 24 iunie, a avut loc ședința comună a membrilor comitetului sindical S.A. “Moldtelecom” Chișinău și a președinților comitetelor sindicale din teritoriu.

FSCM a instruit tinerii, membri de sindicat, la tema „Organizarea tinerilor în sindicat”

comun

La 23 iunie, curent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a organizat un seminar de instruire pentru tinerii din organizațiile sindicale primare, în incinta Institutului Muncii, la tema „Organizarea tinerilor în sindicat”.

De ziua sindicalistului, membrii Biroului Executiv al FSCM s-au întrunit în ședință

IMG_8710

La 7 iunie, curent, membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) s-au întrunit într-o ședință desfășurată. Președintele, dna Elizaveta Iurcu, a adresat un mesaj de felicitare

7 iunie – Ziua Sindicalistului

Business success and teamwork concept with wooden figures of peo

Dragi colegi, membri de sindicat, astăzi, 7 iunie, se împlinesc 15 ani de când se marchează „Ziua Sindicalistului” în Republica Moldova. Cu acest prilej, în numele Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații, adresez tuturor sindicaliștilor, mesaj de mulțumire și profundă gratitudine pentru aportul adus zilnic în activitatea sindicală.
Suntem recunoscători pentru implicarea dumneavoastră în promovarea și protejarea drepturilor social-economice și de muncă ale membrilor de sindicat, astfel contribuiți la menținerea unui climat echilibrat în colectivele de muncă și la consolidarea mișcării sindicale. Prin perseverență, empatie și profesionalism, întru îndeplinirea misiunii noastre de a apăra interesele membrilor de sindicat, împreună vom reuși să avem un dialog constructiv cu partenerii sociali. Pentru această meritați cele mai înalte aprecieri, dorindu-vă multă sănătate, bucurii de la cei dragi, putere și realizări frumoase în activitatea sindicală.
Mizăm, în continuare, să facem lucruri frumoase pentru cei din jur.

Cu profund respect
președintele FSCM, Elizaveta IURCU

La mulți ani!

OMAGIATI IUNIE foto

JUBILIARII LUNII IUNIE 2022