Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: mai 2022

Organizația sindicală a Centrului de Poștă Hîncești și-a ales un nou Comitet

poza 5

Astăzi, 30 mai, organizația sindicală din cadrul Centrului de Poștă Hîncești a desfășurat adunarea de dare de seamă a activității comitetului sindical și alegeri. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele chestiuni:
― cu privire la informația privind activitatea comitetului sindical pentru perioada 2017-2022;

După perioada de pandemie, membrii de sindicat din cadrul FSCM și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei a XIX-a

deschidere

După perioada de pandemie, membrii de sindicat, din cadrul Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), pe 21-22 mai 2022 și-au demonstrat performanțele sportive în cadrul Spartachiadei a XIX-a, desfășurată în tabăra de odihnă „Camping” din or. Vadul lui Vodă. A fost un eveniment de amploare, la care au participat 339 de salariați, membri de sindicat din 24 organizații membre ale FSCM. Conform regulamentului de organizare a Spartachiadei, s-au desfășurat competiții sportive la probele: joc de dame, șah, tenis de masă, volei femei, volei bărbați și minifotbal.

Cei mai buni specialiști din domeniul TIC decernați cu titlul onorific ”Maestru în tehnologia informației și comunicații”

POZA 4

Pe data de 17 mai, întreaga comunitate internațională din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor a marcat Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale.
Cu această ocazie, Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și  Dezvoltării Regionale (MIDR) au organizat o festivitate în incinta Casei Sindicatelor, unde cei mai buni specialiști din domeniul TIC au fost distinși cu titlul onorific “Maestru în tehnologia informației și comunicații”.

Stimați colegi!

poza2

Cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale, în numele Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații, Vă felicit cordial pentru tot efortul pe care îl depuneți în dezvoltarea sectorului TIC și edificarea unei societăți informaționale moderne în Republica Moldova.

La mulți ani sărbătoriților din luna mai

buchet_irisi_si_lalele

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova felicită toate persoanele care în luna mai își sărbătoresc ziua de naștere. Vă transmitem urări călduroase de sănătate, liniște sufleteasca și bucurie. La Mulți Ani!

JUBILIARII  LUNII  MAI  2022