Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: decembrie 2022

La mulți ani!

Craciun fericit

Stimați colegi, Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova vă mulțumește pentru munca asiduă și prodigioasă în cadrul organizațiilor sindicale, pentru implicare activă în dezvoltarea mișcării sindicale pe parcursul anului 2022.

Membrii Biroului Executiv al FSCM s-au întrunit în ultima ședință

Artboard 1

Membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM), la 27 decembrie curent, s-au întrunit în ultima ședință din acest an. Au fost discutate și aprobate mai multe hotărâri ce vizează activitatea mișcării sindicale din cadrul FSCM.

Organizația sindicală a Î.M. „Orange Moldova“ S.A. are un nou comitet

Orange sait

Astăzi, 13 decembrie, în cadrul organizației sindicale primare a Î.M. „Orange Moldova“ S.A., a avut loc conferință sindicală de dare de seamă și alegeri. La ședință a fost prezentă președinta Federației Sindicatelor din Comunicații (FSCM) doamna Elizaveta Iurcu și avocatul FSCM domnul Anatol Lupașcu. Ședința a fost deliberativă și s-a desfășurat în regim mixt.

FSCM promovează egalitatea de gen și combaterea violenței împotriva femeilor

președinta FSCM

Pe data de 8 decembrie, în incinta Casei Sindicatelor, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a desfășurat un seminar de instruire pentru membrele Comisiei de Femei cu genericul „Promovarea egalității de gen și combaterea violenței împotriva femeilor“. În scopul sensibilizării asupra problemei date, evenimentul este organizat în contextul desfășurării campaniei cu privire la eliminarea violenței împotriva fetelor și femeilor „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen în Republica Moldova“.

La mulți ani!

felicitare decembrie

 Federația Sindicatelor din Comunicații transmite cele mai sincere felicitări membrilor de sindicat născuți în luna decembrie.