Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: februarie 2023

Masă rotundă cu activiștii sindicali „Organizația primară – veriga forte în mișcarea sindicală“

IMG_9706

La 10 februarie, curent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) a organizat o masă rotundă unde au participat peste 60 de lideri sindicali din organizațiile membre și Liderul Sindicatului Liber Independent Telecomunicații „Bogdan Vodă“, dl. Aleodor Nichifor din România, județul Suceava.

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova și-a ales conducerea

Prezidiu

La 9 februarie, curent, Federația Sindicatelor din Comunicații (FSCM) și-a ales conducerea pentru un mandat de cinci ani în cadrul celui de-al VII-lea Congres, organizat în incinta Institutului Muncii. Cu vot unanim, în funcția de președinte al FSCM a fost aleasă doamna Elizaveta Iurcu, care ulterior a propus pentru funcțiile de vicepreședinți ai FSCM, pe baze obștești, pe Nona Cojocaru, președinte al Comitetului Sindical al Î.S. „Poșta Moldovei“, și pe Sergiu Gorița, președinte al Comitetului Sindical al S.A. „Moldtelecom“, confirmați cu vot unanim. În funcția de președinte al comisiei de cenzori în unanimitate a fost aleasă doamna Silvia Goriță.

La mulți ani!

Artboard 1

  Biroul Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova transmite un mesaj de felicitare membrilor de sindicat omagiați în luna februarie. Vă dorește multă sănătate, bunăstare, gânduri senine și împlinirea tuturor dorințelor alături de oamenii dragi sufletului dumneavoastră.