Libertate, independență, solidaritate sindicală

Arhivele

Campania „Implicarea liderilor de sindicat la îmbunătățirea SSM“ desfășurată în cadrul organizațiilor sindicale membre ale FSCM

3

Cu ocazia Zilei Internaționale a Securității și Sănătății în Muncă (SSM), marcată anual la 28 aprilie, Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) în comun cu liderii sindicali a desfășurat campania „Implicarea liderilor de sindicat la îmbunătățirea SSM“ în scopul sensibilizării și focalizării atenției salariaților și angajatorilor asupra necesității respectării normelor de SSM.

În cadrul campaniei la propunerea FSCM, președinții organizațiilor sindicale primare, pe care le conduc, au organizat diverse activități de sensibilizare a membrilor de sindicat,

1 Mai – Ziua Internațională a Solidarității Oamenilor Muncii

eu2

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) a participat pe data de 1 mai la mitingul organizat de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM), consacrat Zilei Internaționale a Solidarității Oamenilor Muncii cu genericul „Munca Decentă – Viitor European!“.

La multi ani sărbătoriților din luna septembrie

pachet-50-bulbi-gladiole

Federația Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova felicită membrii de sindicat care în luna septembrie își sărbătoresc ziua de naștere. Vă transmitem urări călduroase de sănătate, liniște sufleteasca și bucurie. La Mulți Ani!

FSCM ÎN ACŢIUNE

[svgallery name="FSCM in actiune"]