Libertate, independență, solidaritate sindicală

Monthly Archives: decembrie 2020

Mult stimați colegi!

large_b_mesaje-si-urari-pentru-craciun-si-anul-nou_2425

Federatia Sindicatelor din Comunicatii din Moldova  Vă adresează calde felicitări si urări de sănătate cu prilejul sfintelor Sarbatori de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou. Fie ca magia Crăciunului să Vă umple sufletul de linişte, sperantă si bucurie, iar Noul An – 2021 să Vă vestească numai gînduri bune si realizări frumoase.
Sărbători luminate alături de cei dragi!

Cu respect,
pre
sedinte, Ion Pîrgaru

 

Membrii Boroului Executiv al FSCM sau întîlnit în ultima ședință din anul 2020

IMG_7510 1

La 11 decembrie curent, membrii Biroului Executiv al FSCM sau întîlnit în ultima ședință din acest an, pentru a pune  în discuție mai multe subiecte, cu ar fi:
-          cu privire la susținerea salariaților membri de sindicat care au fost infectați la locul de muncă cu COVID-19,

Ziua internațională a drepturilor omului a fost marcată de FSCM

IMG_7522 drept

La 10 decembrie întreaga lume a marcat, Ziua internațională a drepturilor omului. În anul 1948, la această dată, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat Declarația Universală a Drepturilor Omului. Documentul stipulează că toți oamenii s-au născut cu drepturi egale și inalienabile și cu libertăți fundamentale.
Ziua este marcată în mod normal, atât de conferințe și reuniuni politice la nivel înalt, cât și de evenimente culturale și expoziții care se ocupă cu probleme legate de drepturile omului.

Campania ”Stop violenței împotriva femeilor” a fost susținută și de membrii de sindicat din Glodeni SA ”Moldtelecom” și CP ȘtefanVodă

CT Glodeni

Campania ”Stop violenței împotriva femeilor” inițiată de Federația Simndicatelor din Comunicații,  a fost susținută și de membrii de sindicat din Glodeni SA ”Moldtelecom” și CP ȘtefanVodă.
Aceștea și-au exprimat sprijinul  femeilor afectate de acest fenomen, declarînd ”Stop violenței împotriva femeilor”.